Gott nytt år

Då var det nytt år igen känns som om det var igår det va nyår , det här året har väl vart bra och dåligt som alla andra år såklart hehe. Man har tappat kontakten med några vänner och skaffat nya vänner det blir ju alltid så ? iallafall mitt nyår kommer nog bli superbra :) kanske ska till heby och träffa tjejorna lite och sen ska jag till sala till min pojkvänn. Så det blir nog super bra det tror jag , nu är et dags för mig att käka frukost! eller det blir väl brunch nu men jaja haha.

Ha ett superbra ny år nu :)
/Nicole


Superbra låt som dom flesta nog hört nu :)

the city

Hello !
just nu sitter jag och dricker varm oboy och käkar macka , det är svinkallt ute 19,7 - grader!
fast igår kväll var det - 21 så det har blivit lite varmare iallafall haha.
jag ska iallafall till uppsala idag en snabbis med linda och köpa balsam , byta en kjol , något tufft till ögonsminkningen på make up store och sen får vi se vad mer det blir.
Nu ska ja dra iväg till min buss
/Nicole


haha ibland måste man bjuda lite på sig själv
( linda&jag på kortet)

Lunch break

Hello
uppdateringen suger såhär på min blogg under loven eftersom det finns så mycket annat jag måste göra nu .Som att jobba så man kan köpa lite snygga kläder osv!Studiebidraget räcker inte länge det  som tur är kommer det höjas till 1300 från 1050 nu i januari! Yeey då blir det mer cash och förhoppningsvis kanske man kan köpa något man verkligen vill ha och ha lite pengar kvar i fickan efter det.
Idag jobbar jag med massa brandväggar det låter krångligt och det är det också iallafall i början men nu börjar det flyta på lite. Har lunch just nu så ska rota igenom kylen&frysen efter något gott att käka annars blir det nog pasta med någon sås mumsigt.

Vi hörs ikväll när jobbet är klart:)
/Nicole


å snart brunett igen bara 7 dagar kvar!
trivs verkligen bättre i det