Bounce

Hello :)
just nu sitter ja och glor och ska snart fortsätta fixa håret + sminket ska ju kolla på Bounce i globen idag!!!
kommer bli riktigt skoj , igår va jag med min pojkvänn som fyllde 18 år och fikade lite. Sen träffa jag katta så va vi med alex ett tag osv. Senare åkte vi till heby och va med Linda,Jesper & Carro det va riktigt nice det :D

Men nu ska jag fortsätta fixa mig , någon mer som ska kolla på Bounce idag i Globen?
/Nicole

vinter igen?

Hejsan :)
det händer inte mycket här för tillfället som ni säkert har lagt märke till , det får försökas bli skärpning på det tycker jag även fast jag inte ens har tid för att tänka på bloggen just nu.
Det är så mycket just nu med läxor,prov,träningar och ridningen så jaja ska inte komma med "dåliga ursäkter"
Men idag så hopptränade jag och pollen , efter det så kom Simone hit så sprang vi en 2 km runda och fan va det börja SNÖA!!! det blir väl vinterjacka imorrn då? usch tänk om det är snö på valborg också ? nej det får det inte vara då kör jag en egen majbrasa på köksgolvet.

Imorn är det prov hela dagen i köket så det är dags för mig att sova nu
/Nicole
Blev bara tvungen att lägga upp dom här bilderna , den första bilden är hur jag såg ut för två år sen!
och den andra är hur jag ser ut idag .Osis&Bed Head

Hejsan på er :)
Det är kul att se att det fortfarande är folk som kikar in även fast det suger lite här just nu hehe (A)
Det är mycket måsten just nu för mig som att komma i tid till skolan hihi , sköta träningarna och massa sånt. Ha tid med pojkvännen och vännerna osv. Och shoppa haha det är ett måste för att man ska må bra som tjej! eller ja iallafall för mig. Har blivit mycket shopping på senaste tiden men vet faktiskt inte om det beror på att jag inte har nått bättre för mig eller börjar bli shoppingberoende? :O Nej skojja bara jag kan hålla i pengar om jag vill men det är mycket roligare att hs något fint än att sitta o hålla i pengar.


Men iallafall idag var det ju första dagen i skolan på 2 veckor , skönt att komma tillbaks faktiskt för första gången längtade jag till skolan för det är så jäkla kul där! Det har också kommit ett gäng kineser från en kock skola i Peking på besök så man kommer väl vara med på en hel del kort. Tror nog att ja redan lyckats idag i datasalen ^^ dom ska hälsa på i våran skola i 2 veckor.

Men nu är det dags för käk för mig och här under ser ni två nya hårprodukter jag inhalndat.
/Nicole


Jag inhandlade en shine spray från Tigi som jag hoppades ska kunna räddda mitt hår som jag velat raka av och ersatt med en snygg peruk eller nått haha nejdå men det har vart en riktigt bad hair day idag!

Sen vart jag tvungen att köpa osis dust it eftersom många sagt att den ska vara så bra , för er som inte vet är det ett hårpuder som passar superbra om man vill ha mycket volym. Tex. om man tuperar

Bed head

Hejsan!
det var ett tag sen va?
Snart är påsklovet slut då och det har gått väldigt fort , fick ju ledigt veckan innan påsklovet också eftersom jag opererade mig då. Lovet har iallafall vart kul käkade kina mat och shoppade lite :) riktigt nice det . Funderar på om man kanske ska åka in till upkon och kolla lite idag eller imorgon också? vad tror ni om det.
 
Förresten så var jag p 90 års kalas igår i Norrtälje efter det så gick jag&mamma lite på stan i uppsala så köpte vi Tigis bed head schampo&balsam snacka om tur för det va 500 kr rea på det! så istället för 899 betalade vi 399 för två 750 ml flaskor.

Idag blir en lugn Fredag och mys med älsklingen iallafall så vi får väl se när vi hörs igen ;)
/Nicole¨
Det bästa med dom här är nog att dom luktar kola

Frisören tipsade även om den här shine sprayen , någon som provat den?
funderar på att köpa den