presents

kom nyss hem från uppsala, vart en ganska lång dag med linda på stan :)
köpte julklappar till min mamma&pappa&syster och lite småsakert till mig själv.
Det vart en snygg blå tunika från bikbok superskön och snygg ska nog ha den på nyår
vad har ni gjort idag?
Love

Blå snygg tunika bikbok 199 kr

Godnatt

Gör godnatt inlägget nu eftersom jag ska ta en låång varm dusch och sen sova , micke har väkt mig klockan 9 varenda morgon den här helgen så jag behöver en lång natts skönhetssömn nu så jag orkar upp till skolan imorrn och efter skolan så ska jag köpa massa julklappar :) hoppas jag hittar nått bra men det ska jag väl göra får jag hoppas. Ska ändå bara handla till mamma&pappa&syrran och kanske nått mer till min pojkvänn som fick sin julklapp i förväg för er som inte vet vart det en DC keps . Men det känns tråkigt om han inte skulle få nått på julafton så jag tror nog att det blir nått där med faktiskt.
Tips på vad jag kan köpa för julklappar?
Love/Nicole

Era tips på julklappar till mamma,pappa, 18 årig syster och pojkvänn?
_____________________________________________________________________________________________
läs ericas blogg
http://ericaperzzon.blogg.se/

lush gör julen

En mix av badprodukter som hjälper dig igenom den kalla,  mörka vintersäsongen och håller dig glad (jolly!) hela vägen igenom, innehållande vintriga Mr Butterball, en kakaosmörfylld badbomb som håller vinterhuden mjuk, Ice Blue tvål (100g) med pepparmynta och havssalt för att uppliva och hålla dig vaken kalla vintermorgnar och till slut Cinders badbomb för att värma kalla kroppar och uppliva trötta sinnen.
Det är sånt här som jag bara älskar!
Love/Nicole
En present full av juliga produkter med allt från produkter som höjer tempen på julaftonen med avstressande produkter till bakfyllekureringar. Christmas Eve bubbelbit gör ditt bad till ett lugnande hav av Jasmin och Ylang Ylang bubblor medan fruktiga So White är en mix av både badbomb och bubbelbit och ger ett täcke av frisk ros och nerolidoftande bubblor som balanserar känslorna. Där finns också mandeloljefyllda Snowcake tvålen och Jingle Spells badbomb, en fänkåls- enbärs och tangerinolje återupplivare. Inslagen i rött papper med renar och band som har God Jul tryckt på olika språk.
Det kommer att slå gnistor om detta lilla sprakande paket som innehåller två av Lush´s hetaste produkter. Där finns nya Cinders badbomb, inspirerad av vår svenska glögg och doftsatt av mandel, russin och bär, tillsammans med värmande kanellövsolja och brusande godis som representerar sprakandet i en brasa, Ruby Red Slippers som är gnistrande röd och gjord av rosenolja och tangerin för att uppliva trötta kroppar. Allt inslaget i guldpapper med rött glittrande band.
Perfekta julklappar finns massa olika julinspererade saker för kropp&ansikte på lush.se
______________________________________________________________________________________________
Ni har väl inte missat att emmlist. www.emelist.blogg.se har en tävling om hennes super snygga
egendesignade handsmycken? jag älskar dom godingarna och det går att beställa dom om man inte vinner ett såklart:) jag fastnade för hello kitty armbadet ofc . Tävlingen avslutas ikväll
_______________________________________________________________________________________________
läs ericas blogg