Veredus olympic& John Whitaker

Rent spontant ploppar det upp ett hästinlägg här på bloggen , för det är väl det ändå jag lägger pengarna på nuförtiden? Haha nono klart det blir en hel drös kläder också.

Men igår köpte jag supersnygga benskydd till hästen och världens skönaste ridbyxor till mig! Det känns nästan som att man inte har några byxor på sig för att dom är så sköna

Here it is 
Love


Benskydden från Veredus olympic , fram: 999 kr bak: 799


John whitaker ridbyxor 799 kr , helt värt priset supersköna och snygga

Taniii

Hoppade lite med min älskade häst idag , det gick super andra gången i hela hans liv som han hoppade och han kom över 60cm sen höjde jag inte mer :) gick även i form superfint så jag är stolt nu det blev många äpplen till han!

Nog om det dagens planer är att åka till heby för en pizza med simone&becca sen ska jag och Becca steka i solariet kanske en kvart? hmm.. måste komma ihåg grillkryddan! Efter det ska vi tjejor hem till sanna :)

Sen får man se på vad kvällen bjuder på
Love

neard

Hello! bloggen låg nere och var lösenordsskyddat ett tag nu pga. att jag hade använt en bild på en pizza från google i september! men snälla vem orkar bry sig om en j*vla bild lix?! haha jaja nu är jag tillbaks igen iallafall ;)
Love


try

Här kommer min bedömning på covergirl sminket!
Foundationen: Lätt att applicera , kändes väldigt naturlig och hudnära , tog bort rödhet och torkad inte ut huden!
Läppglanset: Satt kvar även när man duschade! tills jag drog bort det såklart. härlig glans också.

Mascaran: aningen för vattenfast för mig eftersom jag fick stå och gnugga och försöka dra bort den ett bra tag , och det är knappast skonsamt för fransarna, men den höll också vad den lovade!
Loveps. lagt märke till mitt snygga exem runt näsan? det kan jag aldrig sminka över men ska börja med antibiotika efter helgen ;D hoppas på att bli av med det då jag haft det hela liiivet!